Blogs skrevet af:

lørdag den 24. september 2011

Madrid Madness

Så er vi landet i Madrid - Men ankomsten var ikke helt smertefri. Det første vi gør da vi komme ud af flyet er at ringe til vores udlejer, men hendes mobil bliver ved med at sige "Nummeret er optaget". Derefter kæmper vi os med vores bagage igennem flere tusinde (føles det som) kilometer af lufthavnskorridorer tl vi kommer frem til metroen - blot for at komme ind i den mest crowdede metrovogn i verden. Vi tager metroen fra lufthavnens terminal T1, T2 og T3, og skifter i Nuevos Ministerios, hvor vi skifter til en endnu mere fuld metro og tager den til Tribunal.

Spanierne fik den mega gode idé at placere Tribunal-metroen 2 kilometer under jorden, så man med 20 kilos bagage (plus håndbagagen) skal kæmpe sig op af tusindevis af trapper. Turen hjem var dog ikke slut endnu når man kom op til overfladen.

Det viser sig at Calle de Molino Viento er en "lille", og tilsyneladende den mest ukendte, gade i Madrid. Så at finde den var ikke helt let. Vi farede rundt i forskellige sidegader og spurgte om vej i en halv time, da vi løb ind i nogle politibetjente som gerne ville vise os hvor vi skulle hen.

Da vi kommer til lejligheden har vi stadig ikke fået fat i vores udlejer Johana, så det er med en vis frygt for at skulle sove på gaden, vi ringer på i apartamente 3D. Heldigvis var hun deroppe, og efter en hurtig rundvisning, og at have fået hendes rigtige nummer, kan vi pakke ud og gå ned og spise noget aftensmad.

Nu er vi madrilenere i de næste 30 dage! Hasta luego

Ingen kommentarer:

Send en kommentar